ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
KIMBO ESPRESSO COFFE - CRETE

ΙΣΤΟΡΙΑ

Νάπολη, η παγκόσμια πρωτεύουσα του καφέ εσπρέσο, όπου ιδρύθηκε η εταιρία  Cafè do Brasil, οι παραγωγοί του Caffè Kimbo και Caffè Kose.

Είναι μία από τις μεγάλύτερες Ιταλικές ιστορίες επιτυχίας, που ξεκίνησε τη δεκαετία του '50 στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης, όπου ένα μικρό καφεκοπτείο συστάθηκε για την πώληση του καβουρδισμένου καφέ σε καφέ-μπαρ και καφετέριες.

Στο αποκορύφωμα της οικονομικής άνθησης της δεκαετίας του εξήντα, η αγορά του καφέ σημείωσε μια σημαντική καμπή: νέα συστήματα συσκευασίας επιτρέπουν στο προϊόν να πωλείται σε κουτιά.

Οι ιδρυτές της εταιρείας κατανοούν  τη σημασία αυτής της καινοτομίας, η οποία πρόσφερε την καλύτερη συντήρηση του προϊόντος και μια ευρύτερη διανομή. Δημιούργησαν το όνομα της μάρκας - Cafè do Brasil - για την παροχή καφέ με μοναδική ποιότητα και γεύση στα νοικοκυριά και στα καφέ μπαρ.

Χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε στον τομέα, η εταιρία αναπτύχθηκε ραγδαία και είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στην Ευρώπη, ανοίγοντας  συνεχώς νέες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η ικανότητα να κατανοήσουν και να προβλέψουν τις τάσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών αντανακλάται στην εξέχουσα θέση που έχει επιτευχθεί το μερίδιο  αγοράς της Cafè do Brasil, με τις εμπορικές ονομασίες Caffè Kimbo και Caffè Kose, να έχουν στην κατοχή τους τη δεύτερη θέση από το 1994 στην ιταλική αγορά λιανικής πώλησης για συσκευασμένο καφέ.

Η επιτυχία επιτυγχάνεται χάρη στη σταθερή πολιτική πιστότητα των πελατών με βάση ένα συγκεκριμένο στοιχείο: την ποιότητα των προϊόντων.

  • Zoom
  • Zoom
  • Zoom
  • Zoom
  • Zoom